nagađanja

PUBLIKU POTRESLA VEST DA NAS JE NAPUSTILA SLAVNA PEVAČICA? Niko ne zna šta je istina, dok se ne oglasi njena porodica

0

Na društvenim mrežama kruže razne teorije 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Na zvaničnoj Fejbuk stranici pevačice Mirne Doris rano jutros osvanuo je poslednji pozdrav koji je ugrubo glasio - poljubac, Mirna, leti slobodno u nebo. Međutim, svega dva sata kasnije na istom profilu poručeno je da je u pitanju bila greška, te da je pevačica i dalje živa.

 

 

"Mirna je još uvek s nama. Vest o smrti bila je greška", glasila je poruka koja nema koga nije uznemirila.

 

Mirna Doris rođena je u Napulju, a nakon studija pevanja počela je da nastupa na uličnim festivalima i na privatnim zabavama u svom svom rodnom gradu. Između 1963. i 1970. ušla je u glavno takmičenje na "Festival di Napoli", pobedivši na takmičenju 1968. i 1969. pesmama "Core spezzato" i "Preghiera a 'na mamma", koje se i danas tamo rado pevaju.

 

foto: Youtube Printscreen

Tokom svoje karijere Doris je učestvovala i na nekoliko izdanja "Un disco per l'estate", "Canzonissima" i "Festival delle rose". Ostavila veliki trag u italijanskoj muzici. Zvali su je "devojka Marekijaro".

 

Na Fejsbuku se i dalje vodi polemika o tome šta se zaista dogodilo sa pevačicom. Pojedini fanovi čak su i navijali u jednom trenutku "da Mirna poživi još malo", posebno kada se vest proširila i van društvenih mreža, te se današnji datum pojavio kao datum njene smrti.

 

Kako se navodi, Mirna je preminula danas oko 11.40 sati, kako je javljeno iz klinike u kojoj se lečila pod stare dane. Strani mediji i dalje čekaju zvaničnu izjavu porodice.

 

 

 

 

makonda-tracker