BLISTA

TRUDNOĆA JOJ PRIJA! Sofija Milošević objavila najprovokativniju fotografiju do sad, a za sve je kriva MALA CRNA HALJINA

11

Manekenka koja je nedavno saopštila da je u drugom stanju blista!

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska manekenka i devojka fudbalera Luke Jovića Sofija Milošević svakodnevno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije za koje pozira u provokativnim odevnim kombinacijama.


Plavokosa lepotica izgleda sjajno za kakav god se stil opredelila, a ovog puta opredelila se za malu crnu haljinu — ali još smeliju nego što smo navikli da je viđamo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on


Sofija je podelila fotografije na kojima nosi veoma kratku plišanu mini-haljinu istaknutog dekoltea, sa širim bretelama spuštenim s ramena. Za nekoliko sati, manekenka je pobrala više od 4.000 lajkova i brojne komplimente, a većina je saglasna — blago Luki Joviću!


Manekenka je, inače, pre nekoliko dana na Instagramu objavila da je u drugom stanju, a mediji su javili da nosi dečaka. Par se pre nekoliko dana našao na udaru javnosti jer se pisalo da je Jović "pobegao" iz karantina i šetao Beogradom uprkos preporukama da ostane u izolaciji budući da je doputovao iz Španije, koja je teško pogođena epidemijom virusa korona. Navodno, on je to učinio zog Sofijinog rođendana, što je manekenka najoštrije demantovala.

 

 

 

makonda-tracker