pobesnela!

POZNATA JE PO OŠTROM JEZIKU: Političar se požalio da mu je test na virus korona bio neprijatan, dobio neočekivan odgovor

0

Lepa Krisi Tajgen jedna je od najpopularnijih tviterašica među poznatima, i to ne bez razloga...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Potpredesednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens testirao se na virus korona i potom pred kamerama podelio svoje iskustvo.


Test je trajao kratko, ali guraju baš duboko u sinuse i nije prijatno. Ovo je verovatno dobra prilika da ponovim: ako nemate simptome, ne treba da se testirate — poručio je on.

 

S obzirom na to da osoba ne mora da ima simptome da bi nosila virus i širila ga dalje i tako možda ugrozila zdravlje i život drugih, ovaj Pensov savet naišao je, naravno, na neodobravanje svetske javnosti. Među onima koji su se naljutili zbog ovako neprikladne preporuke i komentara našla se manekenka Krisi Tajgen, koja je na društvenoj mreži Tviter napisala:


Moja vagina se pocepala do zadnjice kad sam rađala Lunu. Imala sam vaganus. J***š tvoj bol od brisa.

 

foto: Profimedia

Morali su da stave kesu za smeće pored kreveta da bi skupljali krv pre nego što su me ušili, a onda sam morala da piškim kroz flašicu vode da bi me manje bolelo naredna tri mesec. Tako da, da. Bris, verujem da je supergrubo.


Ona je svoje komentare napisala kao dodatak poruke koju je Pensu uputila glumica Sara Tajr.


Žali se koliko je test na Covid invazivan, ali izvinite, mnogo ruku mi je gurano u vaginu da bi se izvukla svaka od mojih beba, a vi se žalite jer vam rade bris nosa koji bi mogao da spase milione života — razbesnela se glumica.

 

 

makonda-tracker