naježićete se

UKLETI NAKIT S POSEBNIM UPUTSTVOM: Anabela podelila JEZIVU priču o vereničkom prstenu i sve ZAPANJILA

0

Pevačica je nedavno ispričala interesantnu priču o vereničkom prstenu koji je dobila od bivšeg supruga Andreja, a koji ima neobično ime — Tenzija.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Tokom svog gostovanja u emisiji Magazin In prošlog septembra, Anabela je ispričala da joj se jedan vrsten video dopao, pa joj je Andrej kupio baš taj komad nakita.


Meni se jako dopao prsten koji sam videla u katalogu. Reč je o vereničkom prstenu. Radio ga je naš tadašnji poznanik koji je imao svoj atelje. Ja tada nisam znala da se prsten zove Tenzija. Taj naziv je dobio jer je dijamant držao tenzično, jedva, skoro ni na čemu. Ja sam bila uporna u tome da mi je to najlepši prsten. Vrlo brzo sam izgubila taj dijamant, a zatim i muža. To se desilo dok sam usisavala kuću — ispričala je pevačica i nasmejala sve prisutne.

 

1 / 8 Foto: Sonja Spasić


Ona je istakla da je prstgen stigao s važnim uputstvom koje ona nije poštovala

.
A bila sam upozorena da se sa tim "Tenzija" prstenom uopšte ne usisava i da se ne peru sudovi. Ja nisam slušala ničija upozorenja jer nisam sujeverna. To mi se kosi s verom. Štaviše, dopalo mi se što je suprotno. Meni je taj prsten govorio: Ja te volim jer si tenzična. Sad tog prstena više nema — zaključila je Anabela.

 

 

makonda-tracker