otvoreno

"NE BIH PUSTILA DECU U RIJALITI NI DA NEMAM ŠTA DA JEDEM": Slađa Delibašić bez dlake na jeziku o Đoganijevima

0

Poznata pevačica i bivša supruga Đoleta Đoganija osvrnula se na neprijatne scene koje je u rijalitiju Zadruga videla cela zemlja

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Slađa Delibašić, nekada Đogani, istakla je da joj je najveći kompliment i poklon kad joj bivši suprug kaže da je dobro vaspitala njihovu decu.


Meni Đole kada kaže: "Ti si sjajna žena, hvala što si divno vaspitala našu decu!", meni to znači više nego milione da mi da – priznala je pevačica za IDJ TV.

 

Ona ističe da je jedna uloga roditelja da svojim primerom pokazuju deci kako treba ići kroz život.


Roditelji su tu da podstiču svoju decu, da im daju primer. Gledam šta se dešava s vremena na vreme i najviše mi je žao Lune koja prolazi kroz sve to i što mora da prati prepucavanja svojih roditelja. Majka je tu da gine za svoje dete, a ne da prebacuje svom mužu što nije ništa učinio, što nije ništa pružio, kako i da pruži kada ništa nema – naglašava Slađa.


Ona je dodala da se s Anabelom i Gagijem ne druži otkad se razvela od Đoleta Đoganija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on


Tada sam prekinula i kontakt sa njima, posvetila se sebi, svojoj deci koju sam drugačije vaspitavala. Ja svoju decu nikada ne bih pustila u rijaliti, da nemam šta da jedem! Moja ćerka Marinela radi u hotelu, a ubija kako peva, ali ja je nikada nisam forsirala, sama je odlučila šta želi. Otvorila sam im vrtić da rade, da imaju normalan posao, da im ostane, da ne moraju da prolaze kroz grozne stvari i da ne budu deo šoubiznisa – ističe ona.


Slađa je naglasila da smatra da je najveća žrtva neprijatnih scena Anabelina i Gagijeva ćerka Luna.


Ne mogu da gledam često kako Luna prolazi kroz sve to, mnogo mi je žao nje. Ne mogu da shvatim kako roditelj ne stavi svoje dete kao prioritet. Meni i Đoletu su deca na prvom mestu. Ne možeš onako nešto da priređuješ svom detetu, to si ti nosila u sebi, to je nešto tvoje – kaže pevačica.

 

 

makonda-tracker