zadovoljna je negom

"LAŽ JE DA NE ZNAJU ŠTA RADE!" Biljana Srbljanović se oglasila s Infektivne klinike i otkrila šta je tamo videla

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Zoran

23-03-2020 16:23h
Odlican ti je maksimum sa Koronom. :) Ja ne mogu ni zadrav toliko.

Olja

23-03-2020 17:53h
Joj , kad je ova resila da nekog pohvali. Da se nije razboljela uskoro bismo imali pljuvačinu od dotične

Etegu

23-03-2020 20:58h
@Olja
A jel ona pljuje ono što valja? Ili ipak pljuje ono što ne valja? Biće da je ovo drugo.
A jel nije dobro da se kritikuje i pljuje ono što je loše, što je kriminal, prevara, lopovluk?

Žulinjo

24-03-2020 12:39h
@Etegu
Tačno. Ona pljuje tačno šta treba pljuvati. I svaka joj čast!!!

mira

23-03-2020 18:22h
Neka čuva energiju za sebe , da je ne razbacuje okolo, trebaće joj ! Možemo mi i bez njenih impresija ! A nije ni građanska dužnost da nas obaveštava ! Mnogo bi bolje bilo da nas je svojevremeno poštedela svojih bljovotina !

severni sektor

23-03-2020 20:55h
@mira
Bljuvotine? Jesi ti išta uopšte čitala od njenih dela? Jesi uopšte čitala o njenim političkim stavovima, radom? Jesi išta razumela? Jel ona protiv pravde i poštenja, kao što su otvoreno ljudi Slobodana Miloševića radili? Šta ti uopšte znaš?

Ipolit

24-03-2020 12:35h
@severni sektor
Naravno da botovi AV nisu pročitali ni delić onog što je ona pisala i govorila. Niti bi razumeli. Oni, u većini slučajeva, ne žele da razumeju. Jednostavno, njihov mentalni sklop je takav da su došli na lestvici civilizacijskog razvoja samo do nivoa plemena i vođe. Za njih je vođa neophodan pa makar ih terorisao. Bez vođe je za njih nešto strašno, haos, pometnja. Zato što ne znaju da misle. A vođa zna.

Ako me razumete

23-03-2020 20:37h
Svaka roba ima svoga kupca.

Zika

24-03-2020 11:10h
Antipaticna osoba.

Vikont

24-03-2020 12:37h
@Zika
I treba da bude za vas negativce. Za pristalice tiranske, diktatorske vlasti. Za pristalice švercerske, kriminalne države, kao što je bila, recimo, za vreme Miloševića.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: