promenila mišljenje ili...?

ODMAH JE PRIVUKLA PAŽNJU JAVNOSTI: Jelena Karleuša ima poruku u vezi s virusom korona i dići će MNOGO prašine

21

Popularna pevačica otkrila za šta veruje da je razlog što se virus uopšte pojavio kod ljudi

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznato je da se pevačica Jelena Karleuša izjašnjava kao borac za zaštitu životinja i vegan, o čemu često piše na svojim profilima na društvenim mrežama.

 

Proteklog vikenda, ona se ponovo dotakla ove teme, kada je na Instagramu podelila poruku kojom je ukazala na to kako je virus korona, čija pandemija trenutno vlada u svetu, uopšte dospeo do ljudi.

 

Virus korona ne bi postojao kao problem planete da smo vegani — napisala je Karleuša.

 

foto: Instagram

Ona je objavila i fotografiju za koju je pozirala sa zaštitnom hirurškom maskom, što su njeni obožavaoci i pratioci pozdravili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Inače, sudeći po tome što nosi zaštitu čini se da je situaciju počela da shvata ozbiljnije, budući da je pevačica pre nešto manje od mesec dana ispričala da veruje u teoriju zavere u vezi s ovim virusom i da ne misli da je Covid-19 bolest jača od običnog gripa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Smatram da je ovaj virus marketing napravljen da bi se oslabila ekonomija Kine i to su odlično uradili, svaka čast, bravo za Amerikance, uvek su to radili onako baš kako treba, kao u filmovima — rekla je Karleuša krajem februara za kamere emisije Ekskluziv. — Ko se malo raspita i ko malo pročita ne hvata ga džabe panika. Koliko sam ja shvatila, virus korona je nešto malo jači gri koji se pojavljuje normalno sem ako nemaš neku hroničnu bolest koja može da iskomplikuje, kao i svaki virus. Svaki grip može da napravi problem.

 

 

makonda-tracker