stalno se bori sa osudama

„JA SAM ISTA KAO JELENA KARLEUŠA“: Luna Đogani smatra da pevačicu i nju svi DOČEKAJU NA NOŽ šta god da urade

4

Rijaliti zvezda i, odnedavno, pevačica, istakla je da više od pola estrade ne ume da peva, a da svi osuđuju samo nju

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Pevačica Luna Đogani trenutno boravi u Zadruzi, a nedavno je ispričala da od kad je počela da se bavi muzikom "stalno je dočekuju na nož".

 

— Ljudi ne mogu da budu ravnodušni prema meni. Ja sam ista kao Jelena Karleuša koja šta god da uradi bude dočekana na nož. Ili me obožavaju ili me ne vole. Mada, ovi što me ne vole su moji vatreni fanovi, ja sam im opsesija — rekla je ona za Informer hit.

 

Na internetu je postao hit snimak sa jednog Luninog nastupa gde je pevala uživo, a hejteri su je isprozivali da zvuči jako loše i da ne zna da peva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

 Znate šta, 60 odsto estrade ne zna da peva, ali njih niko ne dira. Samo mene. Snimak na osnovu kod tvrde da ne znam da pevam napravljen je u jednom klubu, gde se čuje samo moj glas preko matrice koja je smanjena, a mikrofon je pojačan. DJ je ubacio nešto u miksetu, gde se samo moj glas čuje, a dok pevam, zadišem se, jer non-stop igram. Ako uđete na profil tog kluba, videćete da tako zvuče sve javne ličnosti koje tamo nastupaju. Ima onih koji zvuče gore od mene — istakla je Luna Đogani.

 

 

makonda-tracker