dao primer svima

"PONOSAN SAM NA NAŠ NAROD": Nikola Rokvić pokrenuo akciju za pomoć starijim osobama i uputio svima VAŽNU PORUKU

1

Nikola Rokvić sam je pokrenuo akciju kako bi okupio što veći broj ljudi koji će biti spremni da pomognu starijim osobama tokom vanrednog stanja.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nikola Rokvić ističe da je ljudima koji moraju da budu kod kuće i imaju iznad 65 godina dovoljno i da samo pitate kako su i uputite lepu reč.

 

- Sve polazi od lepe reči. Tim ljudima koji su najugroženiji je nekad dovoljno i da da se samo obratite i pitate šta im treba, bilo da su lekovi ili namirnice, to im znači mnogo - rekao je Nikola, i dodao da se i fudbaler Lazar Marković uključio u akciju i ponudio pomoć starijima.

 

- Lazar i njegova porodica su podržali akciju i stvarno sam ponosan na naš narod kako je solidran i kako se složno borimo. Još jednom apelujem da svi krenu od svog ulaza i od svoje zgrade i da pomognemo onima koji nisu u mogućnosti da odu do prodavnice i da se slušaju saveti lekara - poručio je Nikola u "Jutru kod Srđana".

 

- Mi smo tu naišli na problem jer stariji ne koriste društvene mreže, pa su se javili upravnici zgrada i volonteri pa ih usmeravamo da krenu od svoje zgrade. Ako se neko javi van toga mi ga usmeravamo i šaljemo gde je pomoć potrebna - objasnio je on.

 

 

makonda-tracker