plaši se

"NE OSEĆAM SE DOBRO, NADAM SE DA JE SAMO PREHLADA": Hajdi Klum se javila iz kreveta, želi da se testira na virus korona!

0

Nijedan simptom nije za zanemarivanje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna manekenka Hajdi Klum oglasila se iz kreveta putem društvene mreže Instagram, pa svojim fanovima poručila da se ne oseća dobro, te da je zbog toga kod kuće, a ne na poslu. Takođe, ona je izrazila želju da se testira na koronu, međutim nikako da pronađe doktora koji bi došao da obavi šta treba, tako da se za sada nada da je u pitanju samo prehlada i ništa više.

 

foto: Profimedia

Ona je prilično uzbunila sve pošto se nije pojavila na snimanju "Talenta", a kada se oglasila poručila je svima da vode računa o higijeni i da ostanu kod kuće ukoliko osete da nisu baš najbolje.

 

"Nisam u žiriju jer sam bolesna. Kašljem i curi mi nos. Ne osećam se dobro, ostala sam kod kuće. Nadam se da je samo prehlada. Volela bih da se testiram na korona virus... Kontaktirala sam dva doktora i ne mogu da dođem do onog ko bi me testirao", objasnila je ona, pa i izazvala lavinu komentara - mnogi ne mogu da veruju da njoj ne polazi za rukom da lekari ne reaguju hitro na njen poziv

 

 

 

makonda-tracker