ODUŠEVLJENA

„DRAGI, NEMAŠ POJMA KOLIKO SU SRBI LEPI I ZGODNI!“ Ruska glumica iz srpske prestonice nosi najlepše utiske

3

Atraktivna Ruskinja koja je ovih dana u Beogradu boravila zbog svečane premijere svog filma „Hotel Beograd“ priznaje da joj se dopadaju muškarci u našoj zemlji

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa ruska glumica Dijana Požarskaja, koja igra u rusko-srpskom filmu "Hotel Beograd", provela je mesec dana u Beogradu kako bi sa Milošem Bikovićem snimila scene za pomenuti film.

 

Ona je istakla da je tokom boravka naučila nekoliko srpskih reči.

 

— Znam da kažem "hvala" i "prelepo". Stalno dobijam komentare na Instagramu od srpskih fanova. Najčešće mi ispod fotografije pišu "prelepa" tako da tu reč sigurno neću nikada zaboraviti — rekla je Dijana i otkrila da su na nju poseban utisak ostavili lepi muškarci.

 

 Srbi su prelepi. Nigde nisam videla više zgodnih muškaraca nego u vašoj zemlji, kunem se. Jednom prilikom sam pozvala supruga u Moskvi i rekla mu: "Dragi, nemaš pojma koliko su Srbi lepi i zgodni". Namerno sam ga provocirala, ne bi li i on došao u Beograd, ali nije mogao zbog obaveza — ispričala je Ruskinja.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

Dijana je dodala i da je upoznala Momčila Bajagića Bajagu, koji je komponovao muziku za film "Hotel Beograd" i pesmu "Darja", koju je Biković posvetio upravo Dijani.

 

Obožavam je i hvala Bajagi i Milošu što su je snimili. Sviđa mi se i spot, veoma je dirljiva i lepa — rekla je Dijana Požarska za Informer.

 

 

makonda-tracker