udahnite duboko

SVI ZNAMO KO JE RUSKA KRALJICA SEKSEPILA: Predstavljamo vam pet ZVANIČNO najzgodnijih Ruskinja na svetu (FOTO)

1

Niko kao Irina!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rusko izdanje muškog časopisa "Maksim" objavilo je svoju godišnju listu 100 najzgodnijih žena u zemlji. Ko su pet najseksipilnijih Ruskinja?

 

Da bi odabrao žene koje će biti na ovoj listi "Maksim" je primenio dva kriterijuma: Glasanje na društvenim mrežama i odluka žirija sastavljenog od odabranih stručnjaka, odnosno od "poznatih muškaraca čija je seksualna orijentacija neosporna", navodi se u časopisu.

 

 

Ovo koje dame su se našli na ovoj laskavoj listi:

 

1. Irina Šajk

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Svetski poznata ruska manekenka pozicionirala se među prvih šest od kada se prvi put pojavila na listi 2011. godine. Ove godine Šajkova je zauzela najvišu poziciju.

 

2. Ljubov Novikova Aksjonova

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Любовь Аксёнова (@im_lyubovaksenova) on

 

Ovo je peto pojavljivanje na listi ove televizijske i filmske glumice. Prošle godine Ljubov je već bila među prvih 10 najseksepilnijih, zauzevši šesto mesto.

 

3. Olga Seriabkina

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOLLY | Ольга Серябкина (@seryabkina) on

 

Pevačica koja je u Rusiji stekla slavu u okviru muzičke grupe Serebro. Umetnica, poznata i kao Moli, napustila je grupu 2019. godine, nakon 13 godina karijere. Na listi je zadržala prošlogodišnje treće mesto.

 

4. Viki Odintsova

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

 

Model Viki Odintsova postala je zvezda na Instagramu kada se bez zaštitne opreme popela na ivicu 73-spratne zgrade u Dubaiju. Viki, koja trenutno ima gotovo pet miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži, prvi put se pojavila na "Maksimovoj" listi.

 

5. Lana Koškina

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Яна Кошкина (@yana_koshkina_official) on

 

Glumica i televizijska voditeljka treći put je na listi najseksepilnijih žena Rusije. Lana je prošle godine zauzela 21. mesto, a 2017. godine 36. mesto.

 

 

makonda-tracker