danas uživa u slavi i uspehu

OD DEVOJKE SA SELA DO KRCATE ARENE: Maja Berović ne krije kako je izgledao njen put do jedne od najvećih zvezda Balkana!

0

Kako je obična devojka iz sela Malešić postala jedna od najpopularnijih i najplaćenijih pevačica u regionu

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Maja Berović, navodno planira da snimi svoj rijaliti u kom bi pokazala kakav je bio njen put od devojke iz manjeg mesta do popularne estradne pevačice.

 

Ona će navodno za ovaj projekat dobiti honorar vredan pola miliona evra, za samo 30 dana snimanja, koliko je za sada planirano.

 

 Maja je početkom godine dobila primamljivu ponudu da snima svoj rijaliti. Sa njom je kontaktirao jedan naš producent koji već dugo živi u Americi. Maja je zakazala sastanak pred put u Australiju. Planira da sve detalje utanači pred turneju, koja će trajati mesec dana — rekao je izvor za Informer hit i dodao da će se snimati u Gracu, Beogradu i širom Bosne.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

 Maja bi kroz rijaliti trebalo da otkrije sve svoje tajne — kako je od obične pevačice iz sela Malešić postala najplaćenija zvezda današnjice. U rijalitiju će učestvovati i njen muž Alen, Jala Brat i Buba Koreli, a spremna je i da otkrije koje kolege su joj podmetnule nogu, kao i kako se sukobila sa direktorom Granda Sašom Popovićem — rekao je isti izvor.

 

Nedavno se pojavila vest i da će Maja zajedno sa Gastozom i Milijem zaigrati rame uz rame sa Srđanom Žikom Todorovićem u novom filmu.

 

 

makonda-tracker