Tuga

PREMINULA ZVEZDA VELIKOG BRATA: Dubravka izgubila bitku sa OPAKOM bolešću u 49. godini

0

Tužne vesti potvrdili su njeni bliski prijatelji iz rijalitija

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Dubravka Ujević Veron, koja se takmičila 2018. u hrvatskom Velikom bratu, preminula jutros nakon borbe s bolešću u 49. godini, potvrdili su njeni bliski prijatelji iz šoua.

 

- Jutros me nazvao njen suprug i rekao mi što se dogodilo. Bila je po bolnicama u poslednje vreme, osećala se lošije, ali svejedno mi je ovo šokantna vest - rekla je pevačica Alena Nezirević Anezi (31) koja je s njom bila u rijalitiju.

 

Anezi je dodala kako su se poslednji put čule pre desetak dana.

 

- Počivaj u miru, prijateljice draga! Big Brother show doneo mi je u životu mnogo lepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u spoljnom svetu. U ove dvije godine znala me tako nasmejati, razveseliti, savetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osećajna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lepa ova slika i kako ću je sigurno jednom staviti ovde. Nisam znala da će biti ovim povodom... Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je. Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?ANEZI? (@anezi_4_official) on

Koleginice se prisetio i bivši takmičar Matija Štainer (26) iz Osijeka.

 

- Žao mi je zbog ove tragične vesti i žalostan sam. Ljudi su različiti, Big Brother je imao i pozitivnih i negativnih strana, a ipak mi je drago da sam upoznao Dubravku. Tužna vest. Moje saučešće porodici - napisao je na društvenoj mreži.

 

Bivši učesnik showa Marijan Lisak Max (51), u Big Brotheru joj je prema pravilima tadašnje igre glumio joj je zamenu za supruga.

 

- Neka joj večna slava, počivala u miru Božjem - napisao je na Instagramu.

 

Dubravka Ujević Veron rođena je u Vinkovcima, a živela je u Zagrebu. Diplomiranoj inženjerki prometa brak sa suprugom Darijanom Škrbićem (36) bio je drugi, a nije imala dece. Hobiji su joj bili muzika, film, sport i kuhanje.

 

 

makonda-tracker