koliko se promenila?

POSVAĐALA JE PUBLIKU, OSVOJILA NAGRADU I NESTALA: Sećate li se Mimi Đurović, prve žene koja je pobedila u Velikom bratu?

2


Nakon što su u prvim dvema sezonama pobeđivali muškarci — Ivan Ljuba i Saša Ćurčić Đani, 2006. godine to je pošlo za rukom i jednoj dami iz Crne Gore.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mirjana Mimi Đurović, atraktivna Nikšićanka, uspela je da pobedi u oštroj konkurenciji i u jednoj od sezona koje su kasnije najviše komentarisane. S njom su u kući Velikog brata, naime, bili Ajs Nigrutin, Skaj Vikler, Katarina Kaja Ostojić, Milić Vukašinović, Era Ojdanić, Bora Drljača i drugi.


Mimi je tokom učešća u Velikom bratu privkla mnogo pažnje svojim atraktivnim izgledom, ali je uspela i da podeli publiku. Jedni su joj zamerali preterano provokativan izgled i tvrdili su da se podvrgla brojnim estetskim zahvatima, dok su drugi bili oduševljeni njenim izgledom. Bilo kako bilo, do tada anonimna Crnogorka uspela je da osvoji više simpatija nego veliki broj zvezda koje je znao ceo region!

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen


Nakon što je odnela pobedu u ovom rijalitiju i osvojila 50.000 evra, Đurovićeva se okušala kao pevačica. Ipak, ubrzo je shvatila da ne želi da bude deo estrade u tom smislu, pa je najpre vodila emisiju Estradne vesti na DM sat-u.


Pošto je obustavila ovaj angažman, ova plavokosa Nikšićanka donela je na svet sina, ali i dalje nije odustajala od javnog posla, pa se vratila radu na televiziji. Ona je, naime, postala voditeljka emisije City na televiziji Pink M, a evo kako danas izgleda.

 

foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker