savršen par

MAŠTALA JE O NJEMU, DOK JE BILA U VEZI SA DRUGIM: Emili je oduvek znala da je on pravi, a onda je usledilo VENČANJE!

0

Dugo je krila od fanova da je stala na ludi kamen

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj par je zarekao na večnu ljubav februara 2018. godine, ali Emili Ratajkovski i producent Sebastian Bear-McClard deluju kao da su tek juče uplovili u bračnu luku.

 

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice za Sebastiana se udala svega tri meseca nakon što je raskinula vezu s muzičkim producentom Džefom Magidom, s kojim je provela ukupno četiri godine

 

Da je u braku, Emili je obožavateljima otkrila na Instagrama kad je kratko napisala da za njih ima iznenađenje i da se sve dogodilo brzinski u jednoj gradskoj opštiniu Njujorku ,samo uz kumove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

O ljubavi svog života progovorila je tek nekoliko meseci kasnije. Tada je otkrila da je supruga upoznala pre nekoliko godina, još dok je bila u vezi te da je već tada znala da je on "onaj pravi".

 

"Žene uvek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smem družiti nasamo sa Sebastianom dok sam u vezi, jer sam znala da je on taj. Sedeća stvar koja se dogodila bilo je venčanje", iskreno je rekla u jednom intervjuu jedna od najlepših žena na svetu, kojoj se iz prijateljstva dogodila velika ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

 

 

makonda-tracker