PAPARACO

USLIKANI U OPUŠTENOJ ŠETNJI: Ana Mihajlovski u društvu BIVŠEG muža (FOTO)

5

Bivši supružnici uslikani su u šetnji Beogradom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Ana Mihajlovski uslikana je u šetnji sa bivšim mužem Goranom Stamenkovićem i njihovom naslednicom. Iako Ana sada uživa u vezi sa glumcem Vukom Kostićem, to ne sprečava da bude u odličnim odnosima sa ocem svoje ćerke.

 

Bivši supružnici uslikani su dok su se šetali u blizini Savske ulice. Bili su sa naslednicom, koja je radoznalo ispitivala roditelje, a oni su joj objašnjavali sve što je zanima. Iako već godinama nisu zajedno i svako od njih vodi svoj privatni život kako želi, Ana i Goša su maksimalno posvećeni svim roditeljskim obavezama.

 

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

 

U jednom trenutku voditeljka je spazila Kurirovog fotografa, pa je podigla ruku da u znak pozdrava. Bila je odlično raspoložena, kao i njen nekadašnji partner. Nakon što se osmehnula, voditeljka je sa bivšim suprugom i ćerkom nastavila svojim putem.

 

Podsetimo, Ana više ne krije svoj ljubavni život. Ona je poslednja četiri meseca u vezi sa Vukom Kostićem, s kojim se nedavno i javno pojavila ruku podruku na jednoj premijeri. Mihajlovski izbegava da govori o ljubavnom životu, ali je tada kratko za medije poručila da je zadovoljna i da će ovo biti njena najlepša godina. No, veza sa glumcem očigledno je ne remeti u porodičnim obavezama.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker