susedi pričaju

ANA DOLAZI U KASNIM SATIMA: Komšije otkrile SVE NEPOZNATE detalje o Vuku Kostiću

2

Vuk Kostić nekoliko meseci uživa u vezi sa voditeljkom Anom Mihajlovski.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Komšije Vuka Kostića pričaju da viđaju Anu Mihajlovski kako dolazi u glumčev stan na Vračaru, i to u kasnim noćnim satima.

 

"Videla sam jednom prilikom Anu ispred naše zgrade, dolazila je kod Vuka. Mislim da je bilo nešto baš kasno, posle ponoći. Lep su par, želim im sve najbolje. Ne vidim nikakav problem što dolazi kod njega, pa i kasno noću, pobogu, oni su par, samo neka se vole", navodi komšinica Vuka Kostića.

 

 

Susedi kažu da voditeljku viđaju u kasnim večernjim satima i da je uglavnom on doveze, a retko sama dođe pa se iznervira zbog parkinga jer nema mesta. Skoro niko od komšija Anu nije video tokom dana. Kako kažu, možda je to zato što Vuk snima danju, a možda i zato što ne žele da budu viđeni.

 

"Nisam do sada pročitala nijednu izjavu u medijima da su pričali jedno o drugom. Možda ne žele da se za njihovu ljubav zna, iako sada o tome svi pričaju. Možda je to razlog što se ne eksponiraju tokom dana", kaže jedan komšija.

 

Frizerka koja radi u salonu koji se nalazi tačno ispred zgrade u kojoj živi Vuk sa majkom ispričala je kakva je njegova bivša devojka...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker