nezgoda na bežanijskoj kosi

LUKASOVA BIVŠA DOŽIVELA UDES: Sonja Vuksanović prevezena u HITNU, vozač drugog automobila POBEGAO!

0

Sonju je udario automobil, a vozač je pobegao sa lica mesta.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bivša supruga folk zvezde Ace Lukasa Sonja Vuksanović prošlog četvrtka je navodno imala udes u Beogradu, u naselju Bežanijska kosa.

 

Sonju je udario automobil, a vozač je pobegao sa lica mesta. Policija je 24 časa tragala za vozačem i pronašla ga u petak u popodnevnim časovima.

 

- Sonja je išla u svoj butik i u putu se iz čista mira zakucao neko u zadnji levi deo njenog automobila. Od siline udarca Sonja je zadobila povredu vrata, ali, srećom, nije bila životno ugrožena - navodi izvor.

 

- Dok je ona od šoka izašla iz automobila, vozač koji ju je udario je pobegao sa lica mesta. Ona je odmah pozvala policiju, koja je počela da traga za njim. Jedan čovek je svedočio događaju na Bežanijskoj kosi, te je video tablice automobila koji je pobegao i pomoću toga su sutradan locirali čoveka koji je udario Sonju - otkriva izvor i dodaje da je šteta na automobilu poprilična, a Vuksanovićeva je odvezena u bolnicu.

 

- Ceo zadnji deo je ulubljen, točak je otpao čim je šlep služba pomerila auto, šteta je oko 3.000 evra, možda i više. Sonja se nakon udesa žalila na bolove u vratu, te je otišla u bolnicu, gde joj je konstantovana povreda vrata, zbog čega joj je stavljena kragna. Nakon tri dana su joj skinuli kragnu, imala je sreće da nikakvu ozbiljniju povredu nije imala. Da je bio slabiji automobil koji je ona vozila, nedajbože, povrede bi bile daleko veće i opasnije - zaključio je izvor, piše Srpski telegraf.

 

Sonjina i Lukasova ćerka Viktorija u tom trenutku nije bila sa mamom u vozilu, već je provodila vreme s ocem. Osiguranje će pokriti troškove oštećenja na automobilu, ali Vuksanovićeva je, bez obzira na to, odlučila da proda taj automobil.

 

Sonja nije odgovorila na poruke i pozive kako bi potvrdila navode.

 

 

makonda-tracker