OBASIPA JE POKLONIMA

LJUBAVNA ZAVRZLAMA SLOŽENIJA OD ŠPANSKE SERIJE: Aca Lukas u vezi s bivšom devojkom Sonjinog zgodnog Turčina?

2

Nakon što je okončao vezu s manekenkom iz Novog Sada, folk pevač je nastavio dalje — ali ne s bilo kim!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Brigita, manekenka iz Nemačke osvojila je srce pevača, a u vezi su oko mesec dana, tvrdi Srpski telegraf, a izvori kažu da se on prilično "zagrejao", kao i da je u poslednje vreme više u Nemačkoj nego u Beogradu.

 

— Brigita je prirodna lepotica, manekenski tip i uživo veoma privlačna žena. Koliko mu se svidela govori i činjenica da joj je Lukas već kupio dve Luj Viton torbe koje koštaju po nekoliko hijada evra — ispričao je izvor za ovaj list.

 

Kako Srpski Telegraf prenosi Brigita će ovih dana stići u Beograd, a Lukas jedva čeka da je upozna sa svojim prijateljima. To, međutim, nije sve!

 

Inače, nova pevačeva devojka živi i radi u Nemačkoj, poreklom je Srpkinja i ima 42 godine. Pre folkera, bila je u vezi sa Ozkanom Šenom, poznatijim kao Mister Džed, turskim pevačem koji je sada u vezi s Lukasovom bivšom ženom Sonjom Vuksanović, piše Skandal.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Aca Lukas je ranije prokomentarisao da ga privatni život bivše žene ne interesuje, kao i da nikada ništa nije izjavljivao u vezi sa Sonjom i Ozkanom i da će se i dalje tako ponašati.

 

 

makonda-tracker