druga šansa

"U VEZI SAM DUŽE OD GODINU DANA": Poznati SRPSKI plivač iskreno o razvodu i novoj ljubavi!

0

Iako je veoma mlada iza sebe niže mnoge uspehe

foto: Instagram
foto: Instagram

Velimir Stjepanović će ove godine braniti boje Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju koje počinju 24. jula, a završavaju se 9. avgusta 2020. U Japan ide sa brdo osvojenih medalja, ali i uz posebnu podršku.

 

Sportista je progovorio o razvodu od bivše supruge i ljubavi.

 

"Jeste bilo teško, ali evo kako ja na to gledam, prošlo je, nisam mogao da stojim i čekam da se nešto desi. Jednostavno nije moglo da funkcioniše i kraj priče. Jeste bilo teško u tom trenutku, ali uz pomoć roditelja, ljudi oko mene, drugara i drugarice nekako sam to rešio", rekao je Velimir Stjepanović za "Ženu" i otkrio kako je razvod uticao na njegovo bavljenje sportom:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JESSICA OLIE | Yoga Teacher (@jessicaolie) on

 

"Bilo mi je teško u početku da uopšte plivam i uđem u vodu, a onda je vremenom plivanje počelo da mi pruža mir - isplivam i izbacim na terenu sve negativno, tako je to izgledao. Nekako sam pronašao volju, a plivanje jeste ono što ja volim i tako sam i ušao u ovu priču. Sport je generalno jako dobar način da se izbaci nervoza, stres, trema i da se živi zdrav život".

 

Velimir koji osvojio više rekorda u slobodnom i delfin stilu, ponovo je zaljubljen.

 

"U vezi sam duže od godinu dana i jako sam srećan. Jednostavno ono prethodno je prošlo. Gotovo je", otkrio nam je Stjepanović i dodao: "Moja devojka je iz Bjeline i nije iz sveta sporta".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JESSICA OLIE | Yoga Teacher (@jessicaolie) on

 

makonda-tracker