o njima se ovih dana priča

„BIO JOJ JE POTREBAN JEDAN TAKAV“: Minja Subota ne krije svoje mišljenje o Severini i Igoru Kojiću

0

Nakon što su mediji proteklih dana pisali o situaciji o braku pevačice, svoj stav i iskustvo s Kojićima podelila je legenda „Muzičkog tobogana“.

foto: ATA Images, Nemanja Nikolić
foto: ATA Images, Nemanja Nikolić

Hrvatska pevačica Severina oduvek privlači mnogo pažnje, naročito svojim privatnim životom, pa je tako bilo i pre nekoliko dana, kada je na Instagramu obrisala prezime Kojić i prestala da prati svekra Dragana Kojića Kebu.

 

To je podstaklo glasine da u njenom braku nije sve idealno kao što izgleda, a pevačica je sve demantovala kada je objavila fotografiju za koju je pozirala nasmejana na ručku sa suprugom i njegovim roditeljima.

 

Kako Minja Subota otkriva, on je proveo neko vreme s Kojićima i veruje da je to jedan savršen par koji ima skladan brak.

 

foto: Filip Plavčić

Severina je svima pričala da želi da me upozna kad je išla na snimanje u RTS. Pitala je reditelja kako da dođe do mene, on me je pozvao i rekao imam iznenađenje za tebe, ali i za još nekog. Kada sam ušao u studio šokirala se. Rekla mi je: „Odgledala sam sve emisije Muzičkog tobogana, obožavam vas! Uz vas sam rasla, inspirisali ste me da volim muziku i postanem pevačica“. Severina je divna dama, a Igor i ona su savršeni par. Vole se i imaju skladan brak. Igor je uvek tu za nju. Bio joj je potreban jedan takav gospodin iz dobre porodice — zaključio je Minja Subota za Informer.

 

 

makonda-tracker