svaka čast!

GEST VREDAN DIVLJENJA: Novak Đoković izašao ispred svoje zgrade na Novom Beogradu i uradio nešto o čemu će se PRIČATI!

2

Naš proslavljeni teniser još jednom je uspeo da svojim gestom oduševi čitavu Srbiju, a najviše svoje komšije u jednom novobeogradskom elitnom naselju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Novak Đoković ne prestaje da iznenađuje javnost, a o njegovim gestovima priča se naširoko.

 

Ovog puta još jednom je uspeo da zadivi čitavu Srbiju, a potom i svetske medije koji su odmah preneli vest o ovom neočekivanom postupku našeg legendarnog tenisera.

 

Naime, Novak, koji trenutno sa porodicom boravi u Beogradu, odlučio je da priredi veliko iznenađenje deci iz komšiluka. Kada je video da igraju tenis ispred njegove zgrade u jednom elitnom novobeogradskom naselju, Đoković je rešio - da im se pridruži!

 

Nole je tako uzeo svoj reket i zaigrao tenis sa klincima iz kraja, koji su ovim gestom, malo je reći, bili oduševljeni. Komšiluk je ovaj neobičan prizor posmatrao sa svojih prozora, a snimak njihovog druženja brzinom svetlosti proširio se društvenim mrežama.

 

Naš najbolji teniser ovom prilikom još jednom je uspeo da svojom prizemnošću oduševi domaću, ali i svetsku javnost, ali i da usreći decu iz komšiluka koja ovaj trenutak sigurno nikada neće zaboraviti.

 

Svaka čast!

 

 

makonda-tracker