iskreno o emocijama

"I DALJE SAM ZALJUBLJEN U ANU": Nikola Rađen otvorio dušu i progovorio o BIVŠOJ SUPRUZI!

2

Bivši muž pevačice Ane Kokić, vaterpolista Nikola Rađen, nedavno se podvrgao jednom poligrafskom ispitivanju, tokom kog je priznao da je u bivšu ženi i dalje zaljubljen i da "tu nema dileme".

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Naime, Ana će, kako kaže, uvek imati posebno mesto u njegovom srcu pre svega kao majka njegove dece.

 

Podsetimo, Ana i nikola u braku su dobili dve ćerke, Ninu i Teu.

 

- Jeste, istina je (da sam i dalje zaljubljen u Anu). Pa, u smislu da će ona uvek imati posebno mesto u mom srcu, jer je majka moje dece. Tako da... mislim da tu nema dileme - izjavio je vaterpolista, koji sa bivšom suprugom neguje prisan prijateljski odnos.

 

Trenutak kada je postao otac za njega je, inače, daleko vredniji od svake medalje.

 

- Jeste. To je osećaj koji ne može da se uporedi ni sa bilo kojim zlatom, sa bilo kojom terasom, bilo kojom utakmicom, golom i tako dalje. Mislim da je to najsjajnija zlatna medalja jednog sportiste u karijeri.

 

Žene sa javne scene svojevremeno su mu se i te kako nabacivale.

 

- Jeste, istina je. Bilo je nekih situacija gde su one na raznim nekim događajima probale da mi se približe, ali nisu uspele. Mislim, jeste jedna. Ali tad sam se oženio - objasnio je on.

 

foto: Marina Lopičić

Nikola Rađen rođen je u Somboru, a "dolazak u metropolu" kako kaže - teško mu je pao.

 

- Da. Prvih tri meseca sam bežao iz škole, nisam mogao da se snađem. Kad dođeš iz malog mesta u metropolu... za mene je bio šok što moram da promenim tri prevoza i da odem na dva treninga dnevno -  ispričao je on, kojem titula jednog od i dalje najpoželjnijih sportista u Srbiji i te kako prija.

 

- Rekao sam ne (osmeh) ali mislim da je lepo kao kompliment. Svakom muškarcu to sigurno prija, čak i meni, ali ostaću skroman ovaj put.

 

Kako je otkrio, neostvarena želja mu je da postane bubnjar, i od toga još uvek nije odustao jer "se nikad ne zna".

 

foto: Damir Dervišagić

Međutim, prilično je iznenadio kada je progovorio o trenutku iz 2015, kada je i njegov i život njegove porodice bio ugrožen.

 

- To se desilo 2015. godine, čini mi se. Otišli smo na porodično putovanje i tokom povratka sa tog putovanja meni je puklo slepo crevo, a da nisam ni znao da je puklo. I nekih tri dana sam trpeo bolove. Dok sam trpeo te bolove, vozio sam automobil zajedno sa svojom porodicom. I sledeći dan sam otišao kod lekara, pa su mi dijagnostikovali da mi je puklo slepo crevo. Bio sam hitno odvezen na operaciju... Tri dana baš mnogo boli...

 

Iako je tvrdio da se ne bi ponovo oženio, njegov odgovor nije bio "pročitan" kao istinit.

 

- Rekao sam ne. Pa, videćemo, hajde... možda bude i da - zaključio je on.

 


 

makonda-tracker