RADI KAKO ŽELI

ISPRLIVAO VIDEO O KOM PRIČA CEO SVET: Megan Markl otkrila da je čak 15 zaposlenih dobilo OTKAZE! (VIDEO)

0

U septembarskom broju Megan Markl je bila prva ličnost ikada koja je preuzela uredničku ulogu za sadržaj "Vogue" tog meseca.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl objavila je deo video-klipa koji publika nikad ranije nije videla. U pitanju je deo intervjua koji je dala pre nekoliko meseci za magazin "Vogue".

Megan Markl na Instagramu je objavila deo razgovora sa urednikom Edvardom Eninfulom.

 

"Zanimalo me je da li možeš da mi pomogneš oko organizacije Smart Works (dobrotvorna organzacija) i taman da popijemo čaj", na šta je urednik odgovorio: "Sećam se kad sam ušao Kensigtonsku palatu, bio sam jako uzbuđen i rekao sam - vojvotkinjo, čast mi je, a ti si mi rekla - zovi me Megan".

 

U septembarskom broju Megan Markl je bila prva ličnost ikada koja je preuzela uredničku ulogu za sadržaj "Vogue" tog meseca.

 

"Imaš uredničko oko. Nikad tako nešto nisam video. Bila si vrlo temeljna, od početka do kraja", rekao je Edvard u video-klipu.

 

foto: Profimedia

Septembarsko izdanje koje je priredila za čitaoce "Vogue" Megan Markl rasprodat je za 10 dana i ujedno je ušao u istoriju kao najprodavanije izdanje u prethodnoj deceniji.

 

Ubrzo nakon što je Megan objavila video-klip sa urednikom "Vogue", sajt "Daily Mail" je objavio da su Megan i Hari dali otkaz nekadašnjim saradnicima. Čak 15 ljudi koji su bili deo tima vojvotkinje i vojovde od Saseksa prošlog meseca je obavešteno da njihove usluge im više nisu potrebne.

 

Ovaj potez je na Ostrvu protumačen kao: "Megan i Hari se ne vraćaju, nikada"!

Nakon što je kraljevski par rekao da napušta mesto viših članova kraljevske porodice, preselili su se u Kanadu kako bi bili finansijski nezavisni i kako bi dalje nastavili sa svojim životima van kraljevske porodice.

 

 

 

makonda-tracker