našla opravdanje

HOLIVUDSKA DIVA BOTOKS KORISTI KAO LEK: Ešli Džad više nije ni nalik onoj lepotici, a publika je ismeva! (VIDEO)

0

Osvrnula se i na upoređivanje njenog izgleda od pre nekoliko godina s onim danas.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Ešli Džad uzvratila je komentarima punima mržnje i ruganja na račun njenog izgleda, koji su se pojavili nakon što se pojavila u videu snimljenom za potrebe kampanje svoje prijateljice i američke senatorke Elizabet Voren.

 

51-godišnja glumica našla se na udaru kritika zbog natečenog i podbulog lica, zbog čega su mnogi zaključili kako je preterala s estetskim zahvatima jer danas uopše više ne liče na sebe i od njene prirodne lepote ništa više nije ostalo.

 

Ešli se odlučila suočiti sa svojim kritičarima na društvenim mrežama i otkrila kako se više od četiri meseca borila s nesnosnim migrenima zbog kojih je bila prisiljena prestati s vežbama te da je botoks počela uzimati kao lek. Kaže da da je njeno debljenje posledica saveta lekara da prestane sa svim oblicima fizičkih aktivnosti.

 

"Što je nekada predivna Ešli Džad učinila sama sebi? Dragi Bože, natečena je", "Čuo sam za plastične operacije ali ovo mi je neka novost, ajoj", "Što se k vragu dogodilo s licem Ešli Džad", neki su od komentara među kojima se našao i onaj glumičinog kolege i zvezde filmova "Superman".

 

 

"Nisam siguran šta reći ovde. Ali sigurno ništa pozitivno, tako da ću biti tiho", napisao je na Twitteru Dean.

 

Nije trebalo puno da im Ešli svima odgovori i pokuša objasniti šta joj se događa.

 

"Ono što ja znam je da bolujem od migrena, više od godinu dana.To je treća najraširenija bolest na svetu. Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 nedelja. Neki prijatelji predložili su mi da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrebiti protiv mene, ali mislim da moram biti iskrena. Sram treba biti one koji izvrću moje reči", poručila je glumica.

 

Osvrnula se i na upoređivanje njenog izgleda od pre nekoliko godina s onim danas.

 

"Ono što znam je da su me mizoginisti na Twitteru ubijali upoređujući novu mene s onom idealizovanom pre debljanja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lepo telo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića", istakla je. Progovorite u svakom slučaju. Gađaće vas strelama, ali vaš glas i telo iz kojeg izlazi su predivni, hrabri, snažni i nužni", poručila je Ešli.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker