ZAVERA ILI ISTINA?

AVRIL LAVINJ JE MRTVA VEĆ OSAMNAEST GODINA? Teoretičari tvrde da ju je zamenila ova glumica! (FOTO)

0

Teorija kaže da je Avril posle naglog uspeha pala u depresiju, a u to vreme joj je preminuo i deda, pa je celu situaciju teško podnela

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tvrdnja teoretičara zavere da je kanadska pevačica Avril Lavinj preminula ubrzo nakon što je 2002. godine izdala svoj prvi album, ope

t je ugledala svetlost dana proteklog vikenda na društvenim mrežama.

Naime, prema njihovoj već poznatoj verziji, Avril je posle smrti zamenila njena dvojnica, glumica Melissa Vandella, a obožavatelji pevačice veruju da je detalje o svojoj smrti ostavila u nekima od svojih pesama.

 

Teorija kaže da je Avril posle naglog uspeha pala u depresiju, a u to vreme joj je preminuo i deda, pa je celu situaciju teško podnela. Navodno je pronađena mrtva u svom stanu, a svi detalji su zataškani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

 

Teoretičari kao dokaze za svoje tvrdnje ističu promenu u njenom imidžu nakon što je izdala drugi album 2004. godine i od tinejdžerske buntovnice postala pop pevačica. Zamerili su joj što je odustala od rock elemenata svoje muzike i počela da se oblači tipičnije ženstveno.

 

Nakon što se teorija proširila, kao nove dokaze isticali su da su se njeni ožiljci, tetovaže i madeži na koži takođe izmenili, kao i oblik nosa i vilice.

 

Iako do svih ovih promjena može doći nakon operacija, konturiranja te drugačijeg svetla, fanovi pevačice sigurni su da su to pokazatelji da je njihova tvrdnja istinita, a društvene mreže zadnjih su dana opet pune komentara na tu temu.

 

Pevačica, na celu ovu priču nema komentara, ali pojedini medijski izvori navode da je svi ovi navodi čak i zabavljaju.

Ona nije jedina o čijem životu postoje teorije zavjere. Tu su i primeri Guči Mejna, Eminema, Pola Mekartnija, pa i Bijonse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

 

 

 

 

makonda-tracker