UPAO U PROBLEME

ZBOG LUKSUZNE VILE, KRIMINALCI SU MU ZA PETAMA: Bali Beg potražio pomoć psihijatra! (FOTO)

1

Nije se nadao da će se ovako odvijati situacija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularni glumac Burak Ozčivit koji je stekao svetsku slavu, sada se suočio sa ozbiljnim problemima.

 

 Burak i njegova supruga Fahrije Evdžen, pre nešto manje od godinu dana postali su roditelji sina Karana, ali u međuvremenu Turčin je upao u probleme s kriminalcima zbog luksuzne vile koju je kupio u blizini Istanbula.

 

"Problem je nastao kad je Burak saznao da je još netko zainteresovan za taj posed i da mu cena nije važna. Kako je glumac prvi dao avans, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se doznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidelo što je ostao bez vile koju je pod svaku cenu želeo upisati u imovinsku karticu." - rekao je izvor blizak glumcu stranim medijima.

 

foto: Facebook Printscreen

Glumcu su navodno zapretili da će zažaliti što je upravo tamo kupio kuću vrednu više od dva miliona evra. U početku se Burak nije obazirao, ali je shvatio da su kriminalci ozbiljni kad su počeli da prete da će mu oteti sina, pa je kontaktirao nadležne službe.

 

"Veruje da će se sve rešiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je telohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što pre završiti - rekao je izvor blizak glumačkom paru. Cela situacija dovela je do toga  da Burak ponovo poseti psihijatra."

 

 

makonda-tracker