zavodnica

"IMALA SAM DEJT PRE ŠEST GODINA, TRAJAO JE 45 MINUTA": Ovo je razlog zbog kog je Suzan Bojl odbila poznatog LEKARA

0

Bojlova više nije siromašna, štaviše broji milione funti na računu, izgleda potpuno drugačije, a dobila je i brojne ljubavne, pa čak i bračne ponude.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska, a onda i svetska javnost upoznala je Suzan Bojl pre desetak godina nakon što je nastupila u šou "Supertalent", kada je kao skromna i siromašna domaćica sve osvojila svojim anđeoskim glasom.

 

58-godišnjoj Susan život se u međuvremenu promenio u potpunosti. Više nije siromašna, štaviše broji milione funti na računu, izgleda potpuno drugačije, a dobila je i brojne ljubavne, pa čak i bračne ponude.

 

foto: Profimedia

Suzan je i dalje sama, a u intervjuu za magazin OK! otkrila je kako je prošlo šest godina otkako je bila na poslednjem dejtu s muškarcem, a potrajao je svega 45 minuta.

 

Glavni je razlog zbog kojeg tako dugo nije izašla s muškarcem njen prenatrpani raspored.

 

"Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lepo što me to pitate. Imala sam dejt u Americi pre šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela lekara s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj je tim mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću", ispričala je Susan i dodala kako nikad ne može znati kada će joj se ljubav dogoditi.

 

 

 

makonda-tracker