tužno

VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA, A ONDA JU JE BRAK UPROPASTIO: Gejl više nije ni nalik onoj fatalnoj dami!

0

Izgubila je kosu i postala beskućnica

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od tih manje poznatih, a prilično teških sudbina jeste ona bivše manekenke Gejl Porter, koja je 1999. proglašena i za jednu od 100 najseksepilnijih žena sveta.

 

Gejl je krajem prošlog veka bila u fokusu javnosti najpre zbog svojih ogromnih grudi i činjenice da je rado pozirala golišava, te da je otvoreno pričala o svojoj intimi i seksualnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Celebrity Women (@britishcelebritywomen) on

 

Ona se potom 2001. udala za gitaristu benda Toploader Dena Hipgrejva, a par je godinu dana kasnije dobio ćerkicu Hani. I dok je na površini sve izgledalo sjajno - Gejl je prolazila kroz strašne krize, borila se sa postnatalnom depresijom i problemima u braku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Celebrity Women (@britishcelebritywomen) on

 

Sve je eskaliralo 2005. godine kada se razvela, a ubrzo nakon toga zbog stresa je obolela od alopecije i ostala potpuno ćelava.

 

Ona se potom 2001. udala za gitaristu benda Toploader Dena Hipgrejva, a par je godinu dana kasnije dobio ćerkicu Hani. I dok je na površini sve izgledalo sjajno - Gejl je prolazila kroz strašne krize, borila se sa postnatalnom depresijom i problemima u braku. Sve je eskaliralo 2005. godine kada se razvela, a ubrzo nakon toga zbog stresa je obolela od alopecije i ostala potpuno ćelava.

 

U godinama koje će doći nastavili su da se nižu problemi i njene mentalne krize uzrokovane bipolarnim poremećajem i činjenicom da je zavisna od seksa, a 2011. je provela 28 dana zatvorena u psihijatrijskoj bolnici zbog prijave bivšeg dečka da je kontinuirano imala suicidne misli.

 

"Bilo je apsolutno zastrašujuće, nisam znala šta se događa. Nismo imali nikakvu terapiju, samo smo sedeli tamo. Ljudi su plakali i ponašali se prilično čudno. Bila sam neprekidno pod gomilom lekova i sve je to bilo užasno stresno", osvrnula se ona jednom prilikom na ovo iskustvo.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker