podri je

PROSLAVILI SU TRI GODINE VEZE: Dženifer i Aleks su savršen par, a ovaj SNIMAK govori više od reči!

1

Svi su dokazali koliko se vole

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nastup Dženifer Lopez (50) na skorašnjem Superboulu izazvao je ogromnu pažnju, a podršku joj je pružio i verenik Aleks Rodrigez (43), s kojim je juče proslavila treću godišnjicu veze.

 

Bivši bejzbol igrač, koji je bodrio glumicu i pevačicu sve vreme pevajući i igrajući, objavio je video na Instagramu i napisao da je ponosan na nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

"Kad mi je Džen rekla da mogu da budem prateći vokal, čoveče, nije se zezala. Vau, u pozadini sam." - napisao je Aleks i nasmejao pratioce.

 

foto: Profimedia

Par je u vezi od februara 2017. godine, a verili su se prošlog marta. Njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni i često postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže. Džej Lo je ranije govorila da posle tri propala braka više ne namerava da se udaje, ali je Aleks promenio njene planove.

 

foto: Profimedia

Ona kaže da je, posle bračnih neuspeha i nesrećnih ljubavi, konačno našla srodnu dušu. Prvi put se udala za konobara Odžanija Nou, pa za koreografa Krisa Džada, i naposletku za latino pop zvezdu Marka Entonija, s kojim ima blizance, a veliku pažnju privlačile su i njene veze s muzičarem Pi Didijem i glumcem Benom Aflekom. Posle Entonija, a pre Aleksa bila je s reperom Drejkom i sa 18 godina mlađim plesačem Kasperom Smartom.

 

 

 

 

makonda-tracker