Ognjen Amidžić: Za veridbu je još rano

0
Pre nego što se krajem avgusta upute na letovanje, voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska uživaju u zajedničkim trenucima i svim izazovima koje im pruža Njujork
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić (36) s nestrpljenjem je iščekivao pauzu u radnoj sezoni kako bi spakovao kofere i krenuo na prekookeanski put. Naime, oko izbora destinacije za odmor nije se uopšte dvoumio jer se u Njujorku zbog svog manekenskog angažmana trenutno nalazi i njegova devojka Danijela Dimitrovska (23). Iako su oboje često isticali kako hiljade kilometara razdaljine njihovoj ljubavi ne predstavlja nikakav problem, ovoga puta meseci razdvojenosti učinili su da im iščekivanje novog susreta postane skoro neizdrživo. Baš zbog toga rođeni Šapčanin provešće u Velikoj jabuci dva meseca uživajući u provodu koji mu je najvećim delom osmislila njegova izabranica.

- Vreme provodimo na sve moguće načine, baš kao što to činimo i bilo gde drugde. Izlazimo i obilazimo interesantna mesta, družimo se sa prijateljima. U Njujorku nikada nije dosadno. Obožavam i muzeje, a poslednji koji smo obišli jeste Natural History Museum. Najaktuelniji je deo sa dinosaurusima jer je trenutno izložen najveći koji je ikada živeo - opisuje Ognjen kojeg je tokom jednog večernjeg izlaska veoma iznenadio neočekivani susret sa svojim rođakom.

- Zanimljivo je to što u najpopularnijem klubu u Njujorku radi mnogo naših ljudi, a za prvog koji mi se te večeri obratio i to na srpskom jeziku ispostavilo se da je moj dalji rođak koji je iskoristio priliku da se raspita za našu porodicu. Inače, ovo je najbolji grad na svetu i za šoping jer ima svega što čoveku može da padne na pamet. Jeftinije je nego kod nas, i to znatno. Čim izađem iz stana, odmah nešto kupim, i tako svaki dan - govori voditelj koji će se krajem jula vratiti u srpsku prestonicu kako bi finalizovao pripreme za narednu televizijsku sezonu. Inače, Danijela i Ognjen će iz Njujorka doputovati zajedno i to pravo u stan u kojem, kada su u Beogradu, žive zajedno.  

- Odavno živimo zajedno, a razdvajamo se samo zbog poslovnih obaveza. Za veridbu je još rano, ali kada do nje dođe, ne verujem da će se dogoditi u Njujorku jer je ovde sada raj za gej brakove koji su legalizovani pre desetak dana - ističe tvorac Ami G šoua koji je u poslednje vreme dosta posvećen svom fizičkom izgledu.

- Već sam doterao liniju, a u Njujorku se trudim da je održavam. Ovde nije teško voditi računa o ishrani pošto je izbor hrane ogroman, a svest o zdravoj ishrani podignuta je na zavidan nivo. Jasno je naznačeno koja je hrana organska, koja nije, šta je bez masti, koliko šta ima kalorija - zaključuje voditelj koji za kraj avgusta planira letovanje sa Danijelom, a njihov izbor će najverovatnije pasti na Tursku.

Moni Marković

makonda-tracker