šmeker

DAME SU OPČINJENE NJEGOVOM LEPOTOM: Poznati glumac je nikad popularniji, a ovako govori o lepšoj polovini!

3

Našao je onu pravu

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Akin Akinozu, poznat po ulozi Mirana Aslanbeja, rođen je u Ankari i potiče iz umetničke porodice, ali može da se pohvali diplomom prestižnog "Berklija" i to na odseku matematike. Međutim, za njega je gluma bila veći izazov od profesorskog zanimanja.

 

Privatno je, kažu, veliki zavodnik i miljenik žena, ali u svoju izabranicu je zaljubljen do ušiju i polako se sprema da stane pred oltar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akın Akınözü (@akinakinozu) on

 

"Za mene je proučavanje matematike kao proučavanje univerzalnog jezika. Za fakultet sam izabrao 'Berkli', vrlo brzo se snašao i shvatio da mi to ide od ruke. Nakon studija sam izabrao glumačku profesiju jer me zanimaju međuljudski odnosi, emocije koje upravljaju ljudima, ali i problemi među njima", rekao je svojevremeno Akin.

 

On ne voli da priča o sebi i smatra da to nije neophodno da bi postigao uspeh. Od kako je počeo da se bavi glumom, vešto je skrivao devojke od javnosti, ali nedavno su mediji u Turskoj uspeli da otkriju identitet njegove lepše polovine. U pitanju je Sandra Pestemalcijan, ali o njoj se zna samo da je jermenskog porekla i da nije javna ličnost. Par se ne eksponira u javnosti, ali je nedavno odgovorio na pitanje da li je pronašao idealnu za sebe.

 

"Svi tražimo odgovor na to pitanje. Tako nešto sam osetio sa mojom sadašnjom partnerkom. Svaki dan joj pokazujem da je ona ta, nekad osmehom, nekad rečima, nekad pogledom."

 

 

 

 

 

makonda-tracker