POZNATI PAR

SRPSKA MANEKENKA UŽIVA SA ARAPSKIM BIZNISMENOM U BRAKU: Dobili su naslednika, a ovako izgleda njihov život! (FOTO)

11

Anika nije zapostavila svoju karijeru, već radi punom parom

foto: Printscreen/Instagram
foto: Printscreen/Instagram

Manekenka Anika Božić već šest godina je u braku sa arapskim biznismenom Jusufom Al Sarajem, a par je nedavno proslavio četrvti rođendan sina Omara.

 

Aniku mnogi nazivaju "arapskom princezom", budući da je njen suprug, kao veoma imućan, na Bliskom istoku poznat kao "arapski princ". Anika i Jusuf malenom Omaru priredili su bajkovitu proslavu rođendana, a manekenka kaže da njihovom sinu daleko više znači pažnja, nego materijalne stvari, te da ga odgaja tako što ga uči pravim vrednostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) on

 

"Deci najviše znači pažnja. Mnoge majke i očevi greše zaboravljajući da se treba fokusirati na kvalitetno vreme provedeno s decom, a ne na materijalne stvari. Ljubav ka materijalnom je usvojena u kapitalističkom vremenu, a želja za pažnjom je urođena. Moj sin je veoma kreativan, pa i pored toga što, za moj ukus, ima previše igračaka, može da fantastično osmisli igre i bez njih." - rekla je Anika za "Story".

 

Porodica Al Saraj već godinama živi na relaciji Kairo - Pariz.

 

"Pariz i Kairo su gradovi puni suprostnosti, gotovo da nemaju nijednu zajedničku tačku. Samim tim je drugačiji i naš životni stil u njima. To vam je kao da živite u dva pararelna univerzuma. Svaki ima svojih prednosti i mana, a ja se trudim da ostanem fokusirana na ono što je pozitivno u njima." - navela je manekenka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) on

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker