ODMORILE SU

PRONAŠLE SU PRAVI LEK ZA DUŠU: Ilda iznenadila mama Gocu putovanje u Ameriku! (FOTO)

1

Njihovo zajedničko vreme je nemerljivo

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ilda Šaulić je mami i njoj priredila mini-odmor u Americi, koji je  bio prelep, a dane su provodile šetajući dok su dugi razgovori bili lek za njihovu dušu.

 

Pokušavaju da budu jake iako je njihova srca obavila bol koji s godinama neće prestati. Njih dve zauvek nose uspomene na oca i supruga, dostojanstveno noseći njegovo prezime. Kada su ostale bez Šabana, suze na licima ovih dama bile su prisutne mesecima, ali kako kralj narodne muzike ne bi voleo da ih vidi skrhane, Ilda i njena majka Goca uspele su da skupe hrabrost i otrgnu se boli i očaju. Spakovale su kofere i otišle nekoliko dana u Ameriku da bi se posvetile jedna drugoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

 

"Mama i ja smo bile privatno na tom putovanju koji je trajao kratko. Bilo je to neprocenjivo putovanje. Drago mi je što je pristala na jedan takav put, i bilo je lepo. Vreme koje je bilo rezervisano samo za nas, za divne razgovore i duge šetnje. Situacija kakva zaista priliči jednoj takvoj situaciji, kada su majka i ćerka upućene jedna na drugu." kaže setno Ilda Šaulić za “Blic”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

 

Jedna drugoj su u svemu davale vetar u leđa, a najveću podršku pevačica dobija od supruga Bojana Vučkovića.

 

"On je neko ko me u svemu podržava. Bili smo zajedno sa ćerkom Emom mesec i po dana na turneji po Americi. Odnos koji imaju Bojan i ćerka je predivan. Ćerka raste u predivnu devojčicu i zahvalna sam bogu što je tako" - završava Ilda.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker