lečenje se nastavlja

„DANI IDU, IDEM I JA...“ Marina Tucaković otvoreno o detaljima svoje lavovske borbe s teškom bolešću

0

Najcenjenija među domaćim tekstopiscima ističe da i dalje ne diže ruke od bitke i da se trudi da ne razmišlja o svojoj dijagnozi, ali i da ima dana kada se iznervira zbog svog stanja

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Marina Tucaković redovno odlazi na hemioterapije, a sada muku muči i sa jakom upalom pluća.

 

- Dani idu, idem i ja.. Moja želja za ovu godinu jeste da budem živa i zdrava. Sada sam zakačila i neku tešku upalu pluća, ali biće bolje, nadam se... - kaže Marina i priznaje da joj teško pada borba.

 

- Ne razmišljam o raku, ali se nekad baš iznerviram. Po prirodi sam nervčik, pa mi se desi da mi sve bude teško, a ja teška i neraspoložena. Nervozna sam, ali šta ću, takva sam - iskrena je Marina u razgovoru za Informer Hit.

 

foto: Damir Dervišagić

Marina priča šta je sve pila od kada se teško razbolela.

 

- Kada sam dobila rak, davali su mi ulje Svetog Nektarija. Mazali su me njim po čelu. Ma, nema šta nisam koristila. Moram često kod kardiologa i endokrinologa. Primam i infuziju i uzimam neke vitamine. Popila sam brdo antibiotika i organizam mi je preopterećen lekovima. Pored svega toga, sada imam novu, dodatnu terapiju. Daju mi i neku specijalnu injekciju. Veruj mi da antibiotici teže padaju od hemoterapije - iskrena je Tucakovićeva.

 

 

makonda-tracker