odbacuje negativne misli

MARINA TUCAKOVIĆ JAKA I OPTIMISTIČNA: Normalno da se plašim smrti, ali mislim samo o lepim stvarima

0

Iako bije najvažniju bitku do sada — bitku za svoj život, tekstopisac Marina Tucaković uživa u radu. Ona se u intervjuu za Kurir osvrnula na svoje zdravstveno stanje, kao i na saradnju s pojedinim pevačima u ovim teškim trenucima.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić


- To godinama traje. Ne može preko noći da se reši. Baš ove nedelje treba ponovo da uradim analize. Menjaju terapije, čekam da na Institut za onkologiju stigne neka nova injekcija - počinje Marina otvoreno za Kurir.

 

Ona ističe se ne opterećuje previše svojom borbom.

 

- Iskreno, meni je sve to normalno. Više se ne osvrćem i ne razmišljam mnogo o tome. Imala sam nekoliko hemoterapija, pa me je doktorka skinula s toga i dala mi hormonske terapije - kaže ona.

 

 

Kako cenjena umetnica ističe, ona ne negira svoj strah - samo se ne bavi njime, pa u tom maniru odgovara i na pitanje plaši li se smrti.

 

- Normalno je da se plašim. Svi se plašimo. Ne treba o tome razmišljati. Evo, ja sad kuvam supu i, verujte, samo želim da mislim o lepim stvarima.

 

Neuspešnu borbu protiv bolesti dugo je vodila njena prijateljica Divna Karleuša, majka čuvene pevačice Jelene Karleuše, s kojom je Marina dosta sarađivala u prošlosti. Iako je i sama Jelena i dalje skrhana i u žalosti za majkom Divnom, ona je skupila snagu da razgovara s Marinom i podrži je na njenom putu.

 

- Ona mi je dala veliku podršku. Iako je u teškoj situaciji, ona je mene savetovala. Sada bi trebalo da sarađujemo. Malo sam usporila, pa mi se i ne radi, ali, eto, pokrenuću se - iskrena je Marina.

 

1 / 4 Foto: Instagram/printscreen

Na pitanje novinara za kog joj je pevača najteže da piše, ugledni tekstopisac odgovara da za to nema pravila.

 

- Dosta je teško za Karleušu, ali nema pravila. Na kraju sve ispadne kako treba, to je najvažnije - ističe ona.

 

Kako Marina Tucaković naglašava, ona i Dragana Mirković, iako već neko vreme ne sarađuju, nemaju loš odnos.

 

- Tako je, ali smo ostale u super odnosima i volela bih da se desi neka pesma, pa da opet radimo - kaže Marina.

 

 

makonda-tracker