bilo mu je ugroženo zdravlje

NIJEDNA DIJETA MU NIJE POMOGLA: Darko Lazić operisao želudac kako bi se rešio viška kilograma?

2

Darko Lazić već dve godine ima velike poteškoće zbog prekomerne kilaže, s kojom se bori od saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru 2018. godine.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Nakon toga pevaču je višak kilograma počeo da smeta, a sve mu je bilo gore zbog bolova u kuku. Međutim, pevač je smogao snage i hrabrosti, pa je prošle nedelje navodno otišao pod nož.

 

— Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpeo jake bolove, ali će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend — kaže izvor za Skandal i objašnjava da je to bio jedini način da se pevač spase.

 

 Operacija želuca bila je jedino rešenje za njega. Njemu nijedna dijeta nije pomogla niti je on mogao da se potrudi da izgubi kilograme, a zbog posledica povreda nije sposoban ni da se bavi sportom. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta — rekao je izvor. — Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Operacija je prošla bez ikakvih problema, trajala je oko sat vremena, a drugog dana posle laparoskopske operacije, pevač je pušten kući. Lazić je, prema Kurirovim izvorima, na prvu kontrolu došao veoma raspoložen, nasmejan i sve vreme je razgovao sa ostalim pacijentima na klinici i slikao se s njima.

 

 

makonda-tracker