iz minuta u minut

SPEKTAKULARNA CEREMONIJA DODELE NAGRADA "Music Awards Ceremony"je počela: Mnogobrojne poznate ličnosti oduševile publiku

4

Poziranje fotoreporterima, uzbuđenje, osmesi, svečane toalete....

 

foto: Glossy.rs

Najpopularniji tinejdžerski par u našoj zemlji Vojaž i Breskvica prvi put su nominovani za ovakvu prestižnu nagradu, a ovo su njihove prve impresije.

 

"Nisam očekivao poziv, velika mi je čast što sam ovde. Osećao sam ekstremnu euforiju, sve se prebrzo desilo. Bilo bi divno kada bismo uspeli da dobijemo neku od nagrada, ali sam zahvalan na nominaciji."

 

foto: Glossy.rs

Popularna pevačica Nataša Bekvalac uzbuđena je zbog ove večeri, a njena neobična toaleta, privukla je pažnju publike i medija.

 

"Sestra Kristina mi je pomogla oko stajlinga, imam tremu i uzbuđena sam. Pripremam se za koncert, iscrpljujuće je i fizički i psihički. Ovo je megalomanski posao koji sam zagrizla, ali mislim da u meni ima energije da izdržim do tada."

 

foto: Glossy.rs

Neizostavni dvojac koji niže hitove, Džala Brat i Buba Koreli jedni su od nominovanih za prestižnu nagradu. Stigli su elegantno obučeni.

 

foto: Glossy.rs

Reper Đus prošetao je nesvakidašnju frizuru, te ga mnogi nisu prepoznali kada je stao ispred fotoreportera.

 

foto: Glossy.rs

U dvoranu su počeli da pristižu i poznati parovi, a među njima su bili Nikola Rokvić sa suprugom Bojanom Barović, Marko Bulat sa lepšom polovinom, kao i Đole Đogani i izabranica Vesna.

 

foto: Glossy.rs

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker