KAKO VAM IZGLEDA?

OBOŽAVALI SMO JE U "OKRUGU ORANŽ", A ONDA JE UPALA U PROBLEME: Miša je bila lepotica, a danas je niko ne bi prepoznao

0

Dobila je prekomerne kilograme, a svom izgledu ne brine

foto: profimedia
foto: profimedia

Glumica Miša Barton najpoznatija je po ulozi Marise Kuper u seriji "Okrug Oranž", a od tada do danas puni stranice svetskih tabloida zbog svojih problema. Barton je upravo proslavila 34. rođendan, a tokom godina je drastično menjala izgled i šokirala svakim svojim javnim pojavljivanjem, iako nije ostvarila zapaženije televizijske i filmske uloge.

 

Tokom snimanja serije "Okrug Oranž" Miša se sprijateljila sa Lindzi Lohan i Keli Ozborn, a bila je čest gost na žurkama u Los Anđelesu. U intervjuima koje je kasnije davala, istakla je da je u to vreme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vreme, ali kasnije je shvatila da je to put prema dnu. U maju 2007. godine hospitalizovana je zbog mešanja tableta sa alkoholom, a iste godine je uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu dana kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je na predavanja o štetnosti alkohola, a takođe je morala da plati 2.000 dolara kazne, prenosi Dnevnik.hr.

 

Seriju "Okrug Oranž" napustila je nakon završetka treće sezone, a u to vrme kružile su glasine da njen odlazak nije bio zajednička odluka. Navodno je njeno ponašanje na setu prevagnulo da nen lik "ubiju" u seriji. Deset godina kasnije Barton je ispričala da je mnogo faktora uticalo na njen odlazak. Fox je otkazao snimanje serije nakon četvrte sezone.

 

foto: profimedia

U julu 2009. godine loš životni stil glumice dostigao je vrhunac, pa su njeni roditelji i agent organizovali "intervenciju" jer su zaključili da Miša nije sposobna da odleti u Njujork zbog jednog događaja. Uoči sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative i brzo se onesvestila. Odvezli su je u bolnicu, gde je toliko izmakla kontroli da je pretila i da će počiniti samoubistvo. Doživela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidna, već je bila u depresiji.

 

Iste godine je pokušala ponovno da osvoji svet glume serijom "The Beautiful Life: TBL", ali je kuća CW neslavno završila snimanje nakon samo dve epizode. Glumica je toliko bila nemoguća na setu da nisu mogli da nastave sa snimanjem. Od tog trenutka je više nije bilo ni na filmu ni u serijama.

 

Mlada glumica nije izbegla ni finansijske probleme zbog svog ponašanja. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kda je glumica u problemima jer nije platila hipoteku. Pokušavala je da proda svoju vilu na Beverli Hilsu, ali joj to godinama nije uspevalo. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžer jer je zaključila da joj je uskraćivala platu pa je oterala iz vlastite kuće.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker