uznemirila se

TRUDNA PEVAČICA OPET ZAVRŠILA U BOLNICI: Ostala je sama u stanu, a onda je osetila ubrzan rad srca i stezanje u grudima!

1

Prijatelj je odmah došao po nju

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Trudnoj pevačici Nadeždi Biljić pre dva dana iznenada je skočio pritisak, a ona je to veoma teško podnela. Drama se dogodila usred noći, a kada ju je savladala panika svog partnera Tomu Panića nije uspela da dobije telefonom. 

 

Kada se spremala se za spavanje osetila je ubrzan rad srca i stezanje u grudima, a Toma u tom trenutku nije bio tu.

 

Kako se navodi, prijatelj ju je odvezao u bolnicu kako bi joj bila pružena neopšhodna pomoć.

 

"Nadežda se prepala jer nikada pre nije osećala takve simptome i jedino joj je bilo bitno da se bebi ništa ne desi. Odmah je pozvala Tomu da mu kaže šta joj se dešava, ali je on bio nedostupan", ispričao je pevačicin blizak prijatelj, koji joj je na kraju priskočio u pomoć i odvezao u bolnicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nadezda_biljic_official on

"Pozvala me i uplakana jedva uspela da mi kaže kakve simptome oseća. Ja sam odmah seo u auto i otišao po nju, odvezao je u 'Narodni front' i tek nakon što su je lekari pregledali i prepisali lek za visok krvni pritisak, vratio sam je kući", otkrio je Nadeždin prijatelj.

 

Toma je u međuvremenu saznao gde se nalaze, pa je i sam došao u bolnicu.

 

"Nadeždi su doktori objasnili da je visok pritisak normalna pojava u drugoj polovini trudnoće, ali da mora da miruje i izbegava stres. Takođe, ukazali su joj na još neke, moguće komplikacije, budući da ona ima problem i sa šećerom", objasnio je Nadeždin prijatelj.

 

Srećom, sve se na kraju dobro završilo. Pevačica sada uzima svoju terapiju, a o njoj osim Tome, sada brine i njena majka Slavica koja je zdravstveni radnik.

 

"Slavica je doputovala iz Valjeva odmah sutradan i sada se od Nadice

bukvalno ne odvaja ni na sekund. Kuva joj, sprema, neguje je.Čuvaju je kao kraljicu", ispričao je pevačicin najbolji prijatelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nadezda_biljic_official on

 

 

makonda-tracker