PRETERIVALA JE

NJEN ŽIVOT JE POPUT FILMA: Kejt Mos je konzumirala opijate, provodila se, a onda se saznalo i za orgije sa ovim PAROM!

1

Tek pre godinu dana je shvatila da je krajnje vreme da postane ozbiljna 

žena

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna manekenka Kejt Mos je proslavila 46. rođendan, a važi za jednu od najfotografisanijih žena na svetu.

 

Kejt je kao model otkrivena kada se sa porodicom vraćala sa Bahama u Veliku Britaniju na aerodromu u Njujorku kada je imala samo 14 godina.

 

Kejt Mos je slava stečena rano poremetila i u žaru najveće slave prozvana je "kraljicom provoda", a iza nadimka se krila činjenica da može da "pošmrče tri grama kokaina i popije litar vodke u rekordnom roku".

 

Godine 1996. saznalo se za njenu vezu sa glumcem Džonijem Depom, a onda je se čak i on umorio od njenog imidža i molio je da uspori.

 

Za svoj 30. rođendan Mos je održala žurku pod temom "Lepa i prokleta", koja je navodno bila turbulentna toliko da je slavna glumica Gvinet Paltrou morala da pobegne.

 

Na after partiju su gosti tvrdili da se u jednoj od soba odvija orgija, a Kejt je ulazila i izlazila iz nje.

 

foto: Profimedia

Nakon raskida s Depom, Mos je počela da se druži s Džud Lo i njegovom bivšom suprugom Sejdi Frost, s kojom je Mos navodno započela vezu. Kada je Sejdi suprugu rekla za tu vezu, Lo je uzbuđeno predložio da se i on "ubaci", pa je ovaj trojac redovno imao seksualne odnose zajedno.

 

Dok je bila u klinici pokušavajući da se sredi, jednom je slučajno zapalila svoju sobu kada je ostavila upaljenu sveću.

 

U septembru 2015. godine otkrila je da je neko iz Metropolis studija potajno snima, a sve videe i fotke Kejt Mos kako uzima kokain za sebe su prodali medijima.

 

Dobila je nagradu Američkog udruženja modnih dizajnera, a kada je došla da održi govor i primi nagradu, bila je toliko pijana da nije mogla ni da izgovori naziv udruženja.

 

Tek pre godinu dana, poznata lepotica je reši da se dozove pameti i da živi ozbiljnim zivotom. 

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker