potpuno iskreni

KUPIO IH JE I PRE NEGO ŠTO SE DOSELIO: Susedi otkrili kakav je Stefan Živojinović VAN SCENE, a evo ko ga često POSEĆUJE

2

Komšije mladog pevača otkrile su kakav je on zaista kada se "ugase kamere"

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković


Stefan Živojinović zbog poslovnih i privatnih obaveza nije otputovao na odmor zajedno sa svojom porodicom.

 

Prvi put, pak, ekipi se na ezgotičnoj destinaciji pridružio Aleksandrin i Filipov sin Aleksandar, a Stefan će, kako kaže, moći da im se pridruži tek za nekoliko dana.

 

- Idem dva dana u Dubai i onda pet dana na Maldive sa njima. Dva dana ću biti sa svojom ekipom, a onda sa porodicom - otkrio je pevač, čije su komšije oduševljene kako njim, pa tako i ostalim Živojinovićima.

 

Komšiluk kaže da je mladi pevač vaspitan i pristojan sused, kog poznata porodica često obilazi.

 

- Stefan je o svemu vodio računa i kada se njegov stan renovirao pa je insistirao da majstori poštuju kućni red i da najave sve veće i bučnije radove. Tu nas je kupio još pre nego što se doselio. Tada nismo ni znali ko će nam biti komšije. Njegove roditelje Bobu i Brenu viđamo da dolaze, kao i brata Stefana i Filipa. Čitava porodica je pristojna, uvek se jave - rekao je jedan komšija koji živi u Stefanovom ulazu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Komšinica koja živi u jednoj od kuća preko puta zgrade u koju se uselio pevač kroz osmeh kaže da je Stefan omiljen među tinejdžerkama.

 

- Ja nisam znala ko je on, ipak sam ja malo starija pa slušam neku drugu plejadu pevača. Možda pre njegovu mamu, ali zato moje unuke znaju svaku njegovu pesmu i idu na njegove nastupe kada peva u Beogradu. One su mi pričale da su neke njihove drugarice odlazile kod Stefana na vrata i zvonile, ostavljale mu pisamca i neke poklone, valjda plišane mede, pa vrištale da izađe. Mladost, ludost. Drago mi je da im je on interesantan jer je vaspitan mladić - otkrila je razdragana baka.

 

Kako blizu zgrade nema megamarketa Stefan, kažu, rado svraća u nabavku u jednu malo udaljeniju prodavnicu.

 

- Kupi često neku vrstu italijanske paste i tako neke namirnice koje ukazuju da sprema večeru. Ne svraća često, ali kada dođe uvek ostavi bakšiš i ponaša se kao svaka druga mušterija. Vrlo često kupovinu obavi, a da za sve to vreme priča na telefon. Devojčice su ga jednom ispred radnje zamolile da im se potpiše u školske sveske i slikale se sa njim, a on je sve to sa osmehom prihvatio - ispričala je radnica i dodala da je Lepu Brenu videla dva puta kako ulazi u zgradu gde joj živi sin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Komšije, takođe, kažu da Stefana viđaju kako izbacuje smeće, ali i da ima spremačicu za stan.

 

- Jednom sam čak i njega videla da usisava otirač ispred vrata, ali viđam s vremena na vreme ženu koja dolazi da kompletno očisti stan. Stefan i deluje kao pedantan lik pa nije čudo da sve drži pod kontrolom. Ne znam da li ima devojku, dolazi mu tu društvo, ali nisu bučni - otkriva jedna komšinica.


 

 

makonda-tracker