susedi pričaju

NENAŠMINKANA, U TRENERCI, ALI — PRELEPA: Komšije otkrile kakvi su PRIVATNO Tanja Savić i njen muž

1

Ispričali su sve o pevačici, ali i o njenom suprugu Dušanu.

Tanja Savić
Tanja Savićfoto: Damir Dervišagić

Pevačica Tanja Savić privlači mnogo pažnje javnosti, posebno u poslednje vreme. Ona sa svojim suprugom i sinovima živi na Novom Beogradu, u stanu koji mesečno plaćaju oko 600 evra.

Neko vreme je uzimala stan na dan, ali poslednjih meseci živi u tom stanu koji plaća mesečno. Nije uvek tu, s obzirom na to da s vremena na vreme sa porodicom putuje u Australiju. Izvodi stalno decu ispred zgrade da se igraju, a to isto radi i njen muž. Ima nastupe, viđam je stalno kako vuče neke kofere. Ide u trenerci, nenašminkana, ali i u takvom izdanju je prelepa - kaže vlasnica lokala koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj živi Savićeva.

U obližnoj radnji hemijskog čišćenja imaju lepe reči za ovu porodicu.


- Ona je naša redovna mušterija, kao i njen muž. Baš je malopre bio, zamalo da ga sretnete. Donose kako njegovu tako i njenu garderobu. Vrlo su ljubazni, fini, uvek su tačni i nikad ne duguju novac - kaže jedna radnica.

 

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

 

- Mi ne znamo kakvi su oni u svojoj kući, ali ovako na ulici deluju sasvim normalno i srećno. Pre neki dan sam ih videla kako idu i drže se za ruke nasmejani - tvrde iz radnje hemijskog čišćenja.

 

Kažu i da se Tanja i njen suprug Dušan zajedno staraju o deci, te da nemaju dadilje, već da, kad je pevačica zauzeta, otac je sa decom. U pekari je redovan gost i tu su je takođe nahvalili:

 

- Ona je tako jedna fina, kulturna i pristojna devojka. Iskreno da vam kažem, ovde dolaze mnoge poznate ličnosti, ima onih koji su bahati i koji ne znaju za osnovnu kulturu, a Tanja se uvek javi, uvek je nasmejana, uvek za sobom počisti, skloni, ma da ne poverujete - otkriva prodavačica

iz pekare.

 

 

 

makonda-tracker