užas

MESECIMA NIJE ODUSTAJAO, PRIREĐIVAO JOJ JE JEZIVE SITUACIJE: Jelena Kostov na meti progonitelja!

0

Atraktivna pevačica prijavila je policiji muškarca koji ju je proganjao i pokušavao da joj se približi

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačicu Jelenu Kostov mesecima progoni muškarac koji joj se predstavio kao fan, a onda ponudio da joj vodi nalog na društvenim mrežama.

 

— Pisao joj je na društvenim mrežama. Predstavio joj se kao verni fan. Slao joj je fotke s njenih nastupa, pisao kako zna sve njene pesme, raspitivao o predstojećim nastupima — rekao je listu Alo pevačicin prijatelj.

 

 Čak se ponudio da joj vodi i naloge na društvenim mrežama, kako bi joj, navodno, pomogao u marketingu, što je ona, srećom, odbila — dodao je isti izvor i dodao da Jelena u početku u tome nije videla ništa loše, pošto je i ranije dobijala slične poruke od svojih fanova. Međutim, ubrzo su na pevačicin telefon počele da stižu nepristojne ponude.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

 Postao je navalentan i agresivan muškarac. Prvo ju je muvao, zvao na večere i pića, a onda počeo da piše šta bi joj sve radio. Tada je Jelena potpuno odlepila, sve ispričala suprugu, a njega prijavila policiji.

 

 Potom je počeo da maltretira njene prijatelje i saradnike kako bi mu dali informacije o Jeleni.Išao je toliko daleko da je zvao i vlasnike diskoteka u kojima je Jelena imala ranije zakazane nastupe i predstavljao kao njen menadžer. Srećom, svi su ga provalili, pa su ga prijavili.

 

Vest je potvrdila i pevačica i rekla:

 

Ne bi želela da dajem publicitet takvim osobama. Psihopata je uvek bilo i biće ih. Nisam ja jedina koja je imala posla s njima, nažalost.

 

 

makonda-tracker