posvećena porodici

"VOLELA BIH DA OPET DOBIJEM SINA": Jelena Kostov progovorila o proširenju porodice i sinu Miliji, pa priznala zbog čega je PRESREĆNA!

1

Pevačica je u proteklom periodu karijeru stavila u drugi plan kako bi u potpunosti bila posvećena porodičnim obabvezama, a sada je progovorila i na temu proširenja porodice.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Jelena Kostov prethodnu godinu posvetila je porodici i zapostavila karijeru, a sada je otkrila kako provodi slobodno vreme sa sinom.

 

- On je sada najslađi, počinje da priča, po ceo dan grli i ljubi majku. Možete samo da zamislite koliko je to ljubavi i lepote u našim životima - rekla je pevačica i dodala da je prva reč koju je njen sin rekao "tata".

 

- Htela sam da vas slažem, pa da kažem da je rekao "mama", ali ne ide. Tata je njegov idol. On je mali tata. Ponašanje, karakter i izgled, apsolutno je isti otac. Jako sam srećna zbog toga - priznala je Jelena, a potom otkrila i da li pranira još dece.

 

- Pa volela bih, zaista. Kada vidim koliko je Milija mene promenio i kada vidim koliko je lepote, sreće i ljubavi uneo u moj život, mnogo mi je žao što se ranije nisam ostvarila kao majka - izjavila je pevačica i nastavila:

 

- Kada sam prvi put bila u drugom stanju, ja sam toliko želela devojčicu, ali onda se rodio mali zvrk i shvatila sam koliko sam srećna što sam dobila sina. Sada bih opet volela da dobijem sina, još jednog dečaka. Ali tata bi voleo devojčicu.


 

 

makonda-tracker