u centru pažnje

TEK DA ČUJETE ŠTA GA SADA VEZUJE ZA KIJU KOCKAR: Arkanov sin poslao SNAŽNU PORUKU Ražnatovićima — mnogi su iznenađeni

5

Vojin je imao posebnu poruku za svoju porodicu, a mediji prenose i da ima plan da izgradi estradnu karijeru.

foto: instagram
foto: instagram

Vojin Ražnatović danas je u centru pažnje medija. Najpre, kako kruže priče da sa porodicom Ražnatović nije u dobrim odnosima, Vojin je mnoge iznenadio porukom koju je poslao. On je čestitao praznik svojoj porodici, pa poručio da treba da se drže zajedno.

 

 

"Mojoj braći, mojim Ražnatovićima, želim srećnu Novu godinu i da se držimo još 100 godina", napisao je Vojin i ovakvom porukom pružio ruku svojoj porodici.

 

foto: Instagram Printscreen

Međutim, sada je isplivala vest i da snima duet sa Kijom Kockar!

 

Više o tome pročitajte na idućoj strani.

 

 

- Kija i Vojin su u kontaktu već sedam godina, ali samo preko društvenih mreža. Upoznali su se tek prekjuče, posle njenog nastupa u Las Vegasu. On je oduševljen Kijom još otkad je bila u rijalitiju i jedva je čekao da dođe u Ameriku. Bili su na večeri i tada joj je predložio da snime duet - priča dobro obavešten izvor za Informer i dodaje:

 

- On je već kupio pesmu od jednog američkog kompozitora i pustio je Kiji. Oduševila se i odmah je pristala da je snime! Posle dužeg razgovora rešili su da im tekst napiše Marina Tucaković, a pesmu će objaviti najkasnije do leta - otkriva sagovornik.

 

foto: Instagram Printscreen

 

Vojin je nedavno objavio snimak na kome peva hit Željka Bebeka "Oprosti mi što te volim" i tada je priznao da bi rado krenuo na estradu. Kiji se to veoma dopalo.

 

- Bravo za Vojina i njegove vokalne sposobnosti, ali i zato što peva na dobrotvornim manifestacijama. Vidim da je korektan i fin mladić. Znam da se zalaže za našu zajednicu tamo, što je za pohvalu - rekla je Kija, a Arkanov sin joj je poručio:

 

- Čast mi je bila da pevam na dobrotvornom festivalu u crkvi u Los Anđelesu. Neka se Kija spremi za duet!

 

Čak je i Marina Tucaković, navodno, potvrdila da će ona biti ta koja će napisati tekst za njihov duet.

 

 

 

makonda-tracker