zanimljiva metoda

„NEMAM U SEBI NI GRAM SILIKONA“: Neda Ukraden otkrila šta radi dvaput godišnje kako bi održala mladolik izgled

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

kristal

11-01-2020 14:48h
Ma bomba iz Prvog svetskog rata!!!

Ana

13-02-2020 15:38h
@kristal
A sta to vas zabole iz kog je rata?

zlatnik

11-01-2020 14:50h
Stara izreka kaze pogledaj zeni u vrat i videces koliko ima godina.

stella

11-01-2020 15:46h
@zlatnik
Ove sadašnje usne i one iz mladosti nisu iste. Čudno kako Neda stari, usne su sve punije.Brojala bih još samo me mrzi. Sve u svemu lupetanje.

Dada

11-01-2020 22:31h
@stella
Tacno.... Stavila je i grudi i du*e...
O zatezanju lica i da ne Pričamo.... Novi zubi.... Itd... Itd...
Lagi Neda...

I

13-02-2020 15:36h
@zlatnik
Muskarcima takodje!

Mirka

13-02-2020 15:47h
Ma, daj, Nedo nemoj pričati gluposti. Sasvim slučajno sam te videla bez šminke, baba. Naravno, silikon u usnama, botoksi u licu, pola kile profesionalne šminke, lepa odeća, obuća, sve to, pa moraš da izgledaš lepo, svaka žena bi izgledala mlađa i lepša, bukvalno svaka.

Iskrenost na probi

13-04-2020 08:17h
Kako moze tako da laze? Pa grudi je povecala, to svi znaju, bila je "ravna ko daska" u mladosti, isto kao i Suzana Mancic. Ne verujem da ce Suzana lagati za svoje silikonske grudi kao sto radi baba Neda. I zube je "presvukla", imala je razdvojene prednje zube, sad je sve belo i "pod konac" ravno.
I cemu laganje? Prozivam je da dokaze da nisam u pravu!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: