njen stav

JEDNO PUTOVANJE JU JE PROMENILO IZ KORENA: Severina čestitala BOŽIĆ, a evo zbog čega je SVIMA poručila da ŽIVE LUKSUZNO

3

Pevačica je podelila sa publikom svoj lični stav i naišla na veliko odobravanje!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Severina Kojić na Badnje veče je objavila fotografiju sa svekrom i svekrvom, Draganom i Oljom Kojić, pa istakla da su za nju najbolji, te njena porodica u svetu neizvesnosti, ljubav i podrška.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Potom, pevačica je na dan Božića objavila fotografiju sa nedavnog pokloničkog putovanja u Eginu, čestitala praznik vernicima koji slave i objasnila šta je za nju luksuz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo biti turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomeri i promeni, ako je velika reč “iz temelja”, onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: “Hvala ti, lepi moj živote, što si me poslao ovde ili me je neko pozvao tamo. Nema trećeg...” (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog).
Ovo sam ja kad sam luksuzno odevena, na luksuznom mestu, u vreme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je pre fotografisanja ubrala jedna starica i poklonila... i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni reč grčkog, osim “efharisto“ (Efcharisties - Hvala)
Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemerna), ni mondenska mesta (koja su lepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vreme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama.
Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lepo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osećaja dužnosti.
Luksuzan život je živeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore.
Luksuzan život je živeti bez straha.
Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju...
U vreme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati porodicu u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa...
Luksuz je živeti u miru i imati mir u sebi.
Srećan Božić ljudi, svima koji slave danas, i živite mi što više ”luksuzno”!

 

makonda-tracker