NOVOGODIŠNJE ŽELJE

DONELA JE ĆERKICI JELKU OD 100 KILA: Ana i Lorena uživaju prazničnoj bajci, koja se ne viđa često! (FOTO)

3

Njihov dom postao je još topliji nakon ovakve dekoracije

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Ana Sević sa osmehom je ispričala  prazničnu anegdotu iz porodičnog doma u Skojevskom naselju, iza koje stoji uredno okićena jelka od oko 100 kilograma koju je na kraju morala sama da ukrašava.

 

"Dosta vremena mi je trebalo da okitim jelku. Svi smo vukli ovu jelku, ima jedno sto kila i ukrasi su bili jako teški. Vredelo je svake muke jer je krajnji proizvod ovakav", rekla je Sevićeva na početku razgovora, a onda priznala da ćerka Lorena nije mnogo pomogla u kićenju jelke.

 

"Koliko je jaku želju imala da je ukrašava, brzo je i odustala. Nije joj uopšte bilo zanimljivo, nekoliko ukrasa je stavila i onda je bilo - mama, ti ćeš to bolje, imam ja neka posla", ispričala je pevačica kroz smeh, dok je njena devojčica puštala novogodišnje pesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

 

Ćerka Lorena, inače, ima posebne želje za Novu godinu, kao i mnoga deca.

 

"Ona uvek ima specijalne želje. Ja se trudim da držim balans u svemu tome i da shvati da ne može baš sve što vidi da dobije. Mislim da neke stvari dok je mala treba da nauči, ali ispunjavam želje, šta ću, ja sam Deda Mraz svake godine", iskrena je pevačica, koja je sumirala godinu za nama.

 

"Godina 2019. bila je manje turbulentna godina nego sve prethodne. Bila je godina ispunjena ljubavlju", rekla je Ana pa otkrila koje su joj želje u ovoj: "Moje želje su da svi ljudi koje volim budu zdravi, ništa nije bitnije od toga. Naravno, želim mnogo ljubavi, jer sam neko ko obožava da bude zaljubljen i da voli. Neka tako bude i u 2020. godini. Želela bih da putujemo što više, da što više lepih uspomena napravimo i da realizujem planove vezane za moju muzičku karijeru."

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker